X
Replica's

Vuurwapen replica's ideaal trainingsplatform

Met het oog op simuleren en trainen is het belangrijk om zo realistisch mogelijk te trainen, maar zeker ook zo veilig mogelijk, mileuneutraal en kosten efficient mogelijk. In een veranderende samenleving, met een verhoogde dagelijkse dreiging, moeten onze professionals de gelegenheid hebben om zoveel mogelijk te trainen!

 

Wanneer we de huidige marktoplossingen op het gebied van force on force simulatie & training bestuderen, laten deze op verschillende vlakken sterk te wensen over. Wij nemen met onze oplossingen de drempels weg op het gebied van kosten, veiligheid, procedures, milieu en efficientie.     Voor ieder type simulatie een passende replica

Of het nu een force on force woodland, close quartes of instap training is, onze replica's voldoen op alle fronten in iedere situatie. Daarnaast letten wij extra op een duurzame, realistische toepassing met de laagst mogelijke onderhoudscyclus.

 

Wanneer het gaat om veiligheid en procedures kunnen wij tevens putten en adviseren uit een brede ervaring met beginnende schutters. Met meer dan 15.000 spelers per jaar op de indoor en outdoor locatie zijn wij door de wol geverfd.      


SimGun replica's

Geen munitiekosten, geen munitieprocedures en groen..

Naar de catalogus!

Airsoft replica's

CQB simulatie met bb guns

Naar de catalogus!

Less lethal replica's

Betaalbaar alternatief voor FX training..

Naar de catalogus!

TEST NU

Wij reizen op afspraak door de Benelux om onze oplossingen te demonstreren en te introduceren. Interesse in een demo of proof of concept neem contact met ons op!