X
Laser Ammo vuurwapen training

Laser Ammo training

Met Laser Ammo is het overal en altijd mogelijk om de schietvaardigheid te trainen en te onderhouden. Deze laser simulator beperkt zich niet tot het statisch schieten van de individuele schutter, maar kan tevens dynamisch en als duo worden gebruikt. Laser Ammo is te gebruiken als droogvuur training in single- & double action modus, te gebruiken in combinatie met blank munitie, te gebruiken met airsoft wapens en met speciaal geprepareerde laser wapens.

 

Er zijn verschillende electronische targets beschikbaar, maar ook verschillende simulatie software pakketen in de vorm van een schietbioscoop of simulator. Voor bijna vuurwapens zijn specifieke kaliber adapters beschikbaar, of een add on laser die eenvoudig op de Picatinny rails gemonteerd kunnen worden. De directe feedback die de soft- & hardware geeft stelt de trainer in staat om op een zeer veilige manier trainees van alle niveau's op te leiden.


Schiet simulator & electronische targets

De schietsimulator kent verschillende software paketten met daarin verschillende trainings cursussen. Varierend van beelden van de body cam of dash cam om scenario's organisatiebreed te herhalen en te trainen, tot en met het inrichten van een complete schietbaan, met eigen omgeving, targets, doelstellingen etc. Alles is binnen een half uurtje in te richten. Een kind kan de was doen en er is zelfs geen kennis van video productie software voor nodig, de software wordt ook standaard meegeleverd.

 

Naast de schiet simulator is het mogelijk om te werken met losse targets die zeer mobiel zijn voor een meer dynamische, maar veilige training. Met de IMTTS heeft u standaard al de meeste benodigde programma's, denk aan shoot no shoot, chase the ball, steel plate shooting etc. Het leuke van dit programma is dat u zelfs een beginnend schutter veilig in een zeer dynamische omgeving plaatsen, deze training zorgt voor veel betere prestaties in de hectische omgeving van het dagelijks werk.


Demo op locatie

Testen en trainen binnen 30 minuten..

Maak een afspraak!

Proof of concept

Uw scenario, ons product tegenover de competitie

Maak een afspraak!

Training replica's

Realistisch, veilig, groen en betaalbaar

Maak een afspraak!

TEST NU

Wij reizen op afspraak door de Benelux om onze oplossingen te demonstreren en te introduceren. Interesse in een consultancy gesprek of direct een demo of proof of concept, neem contact met ons op!